LIFESTYLE

9 groznih stvari koje djevojke rade i potajno uživaju u njima (Broj 8 je baš fuj)

Nekada imamo neke loše navike koje praktikujemo, ali čak i volimo da ih radimo. Evo koje takve navike žene imaju:

Čačkanje prljavštine na noktima: Umjesto da fino očiste nokte, neke žene čačkaju tu prljavštinu prstima. To nije baš higijenski, zar ne?

Skidanje suhe kože s usana: Svima nama nekada budu suhe usne i onda mahinalno krenemo da skidamo tu kožu s usana. To nije baš pametno.

Skidanje maskare samo brisanjem tkaninom: Nije dovoljno da samo obrišete nekom tkaninom maskaru, već je potrebno i da se umijete. Inače ćete je samo meljati po licu.

Mirisanje odjeće koju smo nosili: Ok je provjeriti da li nešto miriše ili ne, ali da non- stop mirišemo istu odjeću , pogotovo koju smo nosili nije baš uredu.

Diranje intimnih dijelova: Nije baš lijepo da dirate intimne dijelove, zar ne? Zamislite kako izgledate kada bi vas neko vidio.

Izbjegavnje tuširanja: Nije dovoljno da nosite dobru odjeću, ako se nećete redovno tuširati. Nije dovoljno da se samo brišete vlažnim maramicama.

Lijepljenje dlačica po ogledalu: Neke žene kada skidaju dlačice sa lica, zalijepe tu dlačicu na ogledalo. To nije uredu i nikako ne bi trebalo raditi.

Mirisanje pazuha: Uredu je da provjerite da li ste se oznojili ,ali sada da uživate u mirisu ispod pazuha, to i nije baš ok.

Diranje grudi: Neke žene imaju naviku da stavljaju ruku u grudnjak. Kada bi ih pitali zašto to rade, vjerovatno ni same ne bi znale odgovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *